openingen en jubilea

Maakt u eens kennis met Hillco. Wij inventariseren uw wensen en eisen. Wat wilt u? Regelt Hillco uw complete party voor u, inclusief faciliteiten of alleen de catering? Hillco past zich aan ieders wens aan.

We komen met een voorstel waarin we uw ideeën aanvullen met onze adviezen. Onze opdrachtgevers blijken het steeds weer een plezierig gevoel te vinden dat Hillco meedenkt en vooral: vooruitdenkt. Want op de dag zelf, mag er beslist niets misgaan. Vervolgens wordt alles strak georganiseerd en adequaat verzorgd. We kunnen werkelijk álles regelen wat nodig is. Van warm buffet tot verlichting. Van podium tot aggregaat. Van kinderopvang tot parkeerwacht.

Hillco party-service heeft alles in huis

Ooit waren er kaasblokjes en toastjes met bitterballen voor een feest of receptie.
Anno 2016 laten onze koks zich inspireren door nationale en internationale gerechten en creëren zij ongekende culinaire hoogstandjes in buffetten, borrelhapjes en themabuffetten. Want wat u ook wenst: Hollandse stamppotten, Belgische Bourgondische tafel, Duitse braadworstkeuken, Franse culinaire keuken … Hillco party-service realiseert het.

In ieders leven zijn er dingen die gevierd worden. Een bruiloft, een verjaardag, een 12½-, 25-jarig (of nog langer) huwelijk, een open huis, een feest om uw nieuwe huis in te wijden, een nieuw bedrijfspand, een jubileum, noem maar op….
Hillco party-service heeft alles in huis om deze heuglijke gebeurtenissen te kunnen organiseren.

Wij zijn van alle markten thuis en willen met het oog op uw portemonnee met u meedenke

Vraag en offerte aan

hillco-partyservice-openingen

Haringparty's

Wij bieden u een haringparty zoals deze behoort te zijn! Voor bedrijf en particulier, volledig aangepast naar uw eigen wensen.

Topkwaliteit haring

Eigenlijk is er niet één haringsoort, maar zijn er zeer vele soorten. Ook in de Noordzee en in de Oostzee waar het grootste deel van de Hollandse Nieuwe wordt gevangen. Hillco party-service organiseert het hele jaar door haringparty’s met de beste haring die er wordt gevangen (met een vetpercentage van boven de 20%). Ter plekke schoongemaakt door vakmensen in een Oud-Hollandse haringkar.

Stijlvolle catering

U hebt een uitdaging, wij hebben de oplossing. Uw ideeën in combinatie met onze ervaring en creativiteit zorgen voor de meest verrassende en exclusieve creaties. Wij nemen u alle zorgen uit handen en zijn als geen ander in staat om uw wensen en ideeën te vertalen naar een passend concept voor uw haringparty. Bijvoorbeeld een haringparty met heerlijke frisse, romige haring ter plekke voor u schoongemaakt op een Oud-Hollandse haringkar in combinatie met een complete barbecue waar u onbeperkt van kunt genieten of in combinatie met kraampjes waar diverse warme en koude culinaire hoogstandjes geserveerd worden.

Hillco party-service staat garant voor creativiteit en gastvrijheid, voor kwaliteit en stijlvolle bediening/dienstverlening.

Dus onbeperkt haring eten!!!
Én uiteraard een pakkende prijs
.

Ook de juiste prijs/kwaliteit verhouding is belangrijk, voor elk budget hebben wij een passende invulling. Wij zijn in staat op bijna iedere denkbare locatie uw haringparty tot een culinair succes van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs te maken. Vraagt u vrijblijvend een passende offerte bij ons aan.

Bekijk ook onze  barbecue pakketten

Scroll naar top